Hansweert is een rustig dorp in Zuid-Beveland, Zeeland, en in de directe omgeving is voldoende te doen. In Hansweert zelf kunt u het hele jaar door de ontzettend grote schepen van dichtbij voorbij zien komen die over de Westerschelde van Antwerpen richting Rotterdam of vice versa varen. In de lente is het echt genieten van de fruitbloesems. Overal in de regio zijn boomgaarden aanwezig. Vooral de Zak van Zuid-Beveland is een bezoek waard. 

Yerseke (4 km) is een mooi vissersdorp. Vooral als u van mosselen en oesters houdt kunt u hier goed vertoeven. Een tip om in Yerseke heerlijk te eten is restaurant De Branding www.debranding.com
Voor de natuurliefhebber is er o.a. de Yerseke Moer. Dit natuurgebied is ontstaan onder invloed van de zee. Het is het meest waardevolle natuur- en cultuurlandschap van Zeeland. Het gebied is zeer vogelrijk. 

Houdt u van wandelen en/of fietsen dan zijn er talrijke routes die u over dijkjes, door polders of langs akkers leiden. Of u fiets heerlijk over de dijk langs de Westerschelde of de Oosterschelde.

Ook voor uitstapjes naar bezienswaardigheden heeft B&B De Uitkomst een prima ligging. U bent bijvoorbeeld snel in o.a. Antwerpen. Neeltje Jans, Veere, Middelburg, Goes of Vlissingen zijn snel en goed bereikbaar. Voor de strandgangers is het ca. 30 min. rijden naar de kust. Bij  Zoutelande,  Westkapelle, Domburg, Oostkapelle of Vrouwenpolder zijn prachtige stranden.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor heerlijke uitstapjes of kijk op de site www.touristshopyerseke.nl