Kamer 1

U heeft een aparte ingang die toegang geeft tot de living met tv. Dit is tevens de ruimte waar u kunt ontbijten. U kunt gebruik maken van de faciliteiten om thee en koffie te zetten. Ook staat er een magnetron en een kleine koelkast. De slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons bedden. Aangrenzend is de badkamer met douche en toilet. Badlakens en een föhn zijn aanwezig. 

 

De kamerprijs (incl. ontbijt) voor 2 personen bedraagt 98,00 Euro per nacht. Voor 1 persoon bedraagt de kamerprijs 85,00 Euro per nacht.

In de periode van mei t/m augustus 2022 is Kamer 1 uitsluitend te boeken voor minimaal 2 overnachtingen bij een boeking op donderdag, vrijdag of zaterdag.

 

 

Kamer 2
Deze kamer ligt op de eerste verdieping en betreedt u via de voordeur van onze woning. Er is een tv en voor de warme zomerdagen staat er een airconditioner.  Ook staat er een kleine koelkast. Er is gelegenheid om zelf koffie of thee te zetten. Er staan twee eenpersoons bedden en aangrenzend is de badkamer met douche en toilet. Badlakens en een föhn zijn aanwezig.

 

De kamerprijs (incl. ontbijt) voor 2 personen bedraagt 85,00 Euro per nacht incl. ontbijt. Voor 1 persoon bedraagt de kamerprijs 75,00 per nacht.